Äiti antaa pillua rietas nainen

Tällä kertaa vain peppu kyrvän ympärillä. Tehdän huomenna Jotain kivaajookoTäytyy mennä. Tarinan ei ole tarkoitus loukata ketän. Kaikki tapahtuu kuitenkin ongelmitta. Tonttutytön tehtävä on sitten opettaa tulevalle siementäjälle kaikki ne temput joilla tonttutyttö tyydytetän. Tämän jälkeen olin hieman jumpannut lihaksiani siihen tarkoitukseen sopivilla kuulilla.

Äiti antaa pillua rietas nainen - Suomiseksiä - Laulujen

En olisi kuitenkaan voinut kuvitella mitä tapahtuisi seuraavaksi. Tässä on Satu joka on vielä ihan aloittelija ainakin tonttutytön alalla. Sadat tontut ahertavat Kyrpätunturin hyväksi ja täyttäkseen ne kuuluisan Kyrpäpukin seksilahjasäkit. Sitäpaitsi olin jo synnyttänyt nainen ja vaginani oli hieman löystynyt. Sitten hän siirtyi suoraan tiukan peppuaukkoni kohdalle, ja lipoi suoraan reikä.

Videos

Real Finnish Woman Take Blowjob In Helsinki.

Liian rivoa ollakseen: Äiti antaa pillua rietas nainen

Välillä isä venytteli ja imi häppäreitäni huultensa välissä. Kaikki alkoi eränä päivänä kolmisen vuotta sitten. Oih Leena, onpa sulla ihanan tiukka pillu. Myös Kyrpätunturin aikusiemmatkin tonttunaiset eli milffitontuttaret saavat pukilta ansaitsemansa huomion. Ei kuulemma ainakaan liian monta. Mela uppoaa helposti kokonaan tytön kiihotuksesta liukkaaseen aukkoon. Molemmat aukkoni alkoivat supistella villisti. Nyt minulle valkeni mitä tulisi tapahtumaan. Isä työnsi varovasti paksun sormensa liukkaaseen kolooni. Odottavat tonttutytöt saavatkin usein kaiken kokeneen pukin mulkkua sisänsä sillä Kyrpäpukki piehtaroi turpeassa pillussa hyvinkin mielellän.

Äiti antaa pillua rietas nainen - Upea Pillu Erotic

Samaan aikaan kun ensimmäinen spermaryöpsähdys lähti liikkeelle aloin saada omaa orkkuani. Kalu upposi juurta myöten sisäni. Kyrpäpukin saatua tiedon tapahtumista tuleva tonttupoika saa oman opettajan joka saattaa olla vaikkapa isosisko, serkku tai joku muu kokenut tonttutyttö. Vuorotta pukin kyrpä on joko suussa, vitussa tai peräaukossa. Naurahtaa muori pukille jonka vahvat kourat nostelevat muorin hölskyttimiä. Noh miltäs se pukin sperma oikein maistuu? Liekö sitten äidiltän omienkin tissiensä laadun perinyt myös tonttutyttö Nanna.

1 ajatellut “Äiti antaa pillua rietas nainen”

Jätä Vastaus