Mitä tehdä helsingissä halvalla ulvila

mitä tehdä helsingissä halvalla ulvila

Kirjaudu, jos olet jo luonut Otavamedia-tilin, kirjaudu tästä palveluun: Jos tarvitset apua rekisteröinnissä, asiakaspalvelumme auttaa mielellän. Jos satut paikalle oikeaan aikaan, näet valtavien risteilylaivojen lipuvan kapean Kustaanmiekan salmen läpi. Tähtiä ja aurinkoa Tähtitornilla Kaivopuiston korkeimmalla kohdalla sijaitseva Ursan tähtitorni on puiston näkyvin tunnusmerkki.

Mitä tehdä helsingissä halvalla ulvila - 60 asiaa, jotka voit

Käy siis vilkaisemassa Kaivopuiston Tähtitornin Facebook-sivuilta lisätietoja päivän näytöksistä. Ja parhaiten luonnon koet pitkospuilla Lammassaareen. Erityisesti kesälomien aikana Helsingissä järjestetän runsaasti erilaisia tapahtumia ja festivaaleja, joista monet ovat täysin ilmaisia. Halpaa hotellia Helsingissä ei aina ole helppo löytä, mutta Omenassa hinta ja laatu kohtaavat erinomaisesti. Omena-hotelli on hyvä esimerkki siitä, että halvalla majoittumisen ei tarvitse tarkoitta mistän tinkimistä. Altaita on useita: Lastenallas ja täysimittainen uima-allas sekä lisäksi merivesi-allas, jossa voit uida puhdistetussa merivedessä. Kesän huvikausi alkaa huhtikuun lopulla ja pättyy vasta syyskuun loppupuolella. Kasvitieteellinen puutarha (ulkopuutarhat ilmaisia, kasvihuoneisiin pieni päsymaksu). Museoon on aina vapaa päsy ja sieltä löytyy näyttelyitä ja nähtävä Helsingin historiasta niin aikuisille kuin lapsillekin! Linnanmäellä on myös useita ilmaisia huvipuistolaitteita, muun muassa karuselleja ja kieputtimia perheen pienimmille.

Videos

Löydä lennot Helsinkiin, lue lisä: Skyscanner kertoo parhaat kotimaan lentodiilit. Ilmaiset tapahtumat Helsingissä, olipa oman Helsingin-matkasi ajankohta mikä tahansa, löydät varmasti omat lempipaikkasi ja suosikkikohteesi kaupungin laajasta tarjonnasta. Tai ota suunta ylös Panorama-näköalatorniin ja näe Helsinki yli 50 metrin korkeudesta. Saareen vievät leveät ja hyväkuntoiset pitkospuut ja ne lähtevät Pornaistenniemeltä, vanhankaupunginkosken kävelysillan läheltä. Lasten kaupunki -näyttelyssä sukelletaan Helsingin historiaan leikkien ja puuhien kautta. Omena-hotellit majoittavat mukavasti isommankin seurueen.

Mitä tehdä helsingissä halvalla ulvila - Ilmaista tekemistä Helsingissä

Kaikkien huoneiden varustukseen kuuluu jäkaappi, mikroaaltouuni ja vedenkeitin, joten voit halutessasi sästä myös laittamalla ruoat tai osan niistä mukavasti hotellihuoneessa. Täysin ilmaista tekemistä Helsingissä on yllättävän paljon. Lintsillä tapahtuu myös muulloin: Valokarnevaali valaisee alueen lokakuussa ja kaikki laitteet ovat käytössä silloin. Mikä parasta, siihen voi tutustua täysin ilmaiseksi! Lue tältä lisä tapahtuma- ja tekemistärppejä Helsingin-matkallesi. Toinen loistava vaihtoehto on ostaa Island hopping -lippu, jolla päset venematkalle useisiin saariin. Näytöksiä järjestetän vain taivaan ollessa selkeä. Hotelli on näppärällä paikalla, lyhyen kävelymatkan pässä rautatieasemalta, Lasipalatsinaukiolta, Stockmannilta sekä Forumin ja Kampin ostoskeskuksista. Yksi suosituimmista kohteista on Pihlajasaari, jonne päset lautalla Merisatamasta (Kaivopuisto) ja Ruoholahdesta. Halloweenin aikaan vietetän jännittävä IikWeek-viikkoa. Helsingin tapahtumista ja festivaaleista monet järjestävät kokonaan tai osittain maksutonta ohjelmaa. Helsingin valitut palat -näyttelyssä päset käymän 1950-luvun kodissa ja näet vanhan pienoismallin vuoden 1878 Helsingistä. Hietaniemen uimaranta, mustikkamaan uimaranta, temppeliaukion kirkko, sibelius-monumentti.

1 ajatellut “Mitä tehdä helsingissä halvalla ulvila”

  1. Ihan parasta tekemistä Helsingissä on päkaupungin luonnonläheisyys.

Jätä Vastaus