Kiinalainen nainen tapettiin hervannassa pieksämäki

Nokian Hermian-yksikössä Visiokadulla. Rikospaikalla eristystä alettiin purkaa iltapäivällä. Tiedot voi soittaa poliisin numeroon tai lähettä sähköpostiin. Rikospaikalle tuotiin myös poliisikoiria samalla, kun poliisit puhuttivat alueen asukkaita ja työntekijöitä. Alipällystökurssi oli juuri aloittamassa kenttäharjoituksen, kun Pirkanmaan poliisilaitoksen radioliikenne kiinnitti heidän huomionsa. Samalla minuutilla paikalle juoksi kaksi muuta miestä toisesta suunnasta. Jalassaan hänellä oli ruskeat housut ja sinertävät kävelykengät.

Kiinalaisnainen surmattiin: Kiinalainen nainen tapettiin hervannassa pieksämäki

Hervannan metsästä löytynyt nainen oli 42-vuotias, kiinalainen nainen. Häntä ei epäilty osallisuudesta henkirikokseen, mutta hänen tietonsa haluttiin kuulla välittömästi ennen kuin ne alkaisivat "saastua" muualta tulleista yksityiskohdista. Hänet oli tunnistettu heti, ja tekijäkin saattoi vielä olla lähellä. Poliisi sai hätäkeskukselta kello.54:n aikaan ilmoituksen, että Hervannassa on nainen, johon on kohdistettu ulkoista väkivaltaa. Mies ei tuntenut Yuqingia, mutta kehotti poliisia kysymän läheisen rakennuksen vastaanottopisteestä. Puhuttelu kesti noin tunnin. Kävelytie kaartui naisen edessä loivasti vasemmalle, nousi muutaman metrin ja katosi metsän. Hänen tarkoituksenaan oli ilmeisesti käydä kotonaan Kosti Elonkadulla syömässä. Visiokadun pässä Hermian toimitalojen edustalla mies poltteli tupakkaa. Isän kanssa poliisilla meni tuntikausia.

Videos

Natural lady shake hers tits hard while masturbation solo. Nainen ohitti koirapuiston veräjän, nousi kävelytietä pienen mäennyppylän pälle ja asteli kävelytietä metsän. Häntä vastassa oli vanhempi rikoskonstaapeli, jonka erikoisalaa oli alaikäisten kuulusteleminen. Sen jälkeen mies hidasti vauhtiaan eikä enä seurannut meitä. Auttajat näkivät vain toisensa ja kuolevan naisen. Ennen julkaisemattomalla valvontakameran videolla näkyy henkirikoksen tapahtumahetki ja tutkinnan kiireiset ensiminuutit. Poliisi pyytä kertomaan pienimmätkin mahdolliset tiedot tai havainnot tapahtumista Hervannassa. Poliisi ei epäile, että Hang Sillä tai kenelläkän hänen läheisellän olisi minkänlaista osuutta Yuqingin kuolemaan. Kolmelta iltapäivällä poliisi ilmestyi miehen luokse ja kertoi hänelle tyrmistyttävän uutisen. Henkirikoksen tapahtumapaikalle saatiin sattuman kautta nopeasti poikkeuksellisen paljon poliiseja. Rikostutkija kyseli tytöltä muun muassa isän ja äidin väleistä ja äidin päivittäisistä rutiineista. Mies ylitti ojan ja käveli muutaman askeleen metsän. Henkirikoksesta on kulunut jo lähes kuusi vuotta, mutta poliisilla ei ole yhtäkän epäiltyä. Puhuttamista kiirehditän siksi, että sen merkitystä vaativassa rikostutkinnassa pidetän erittäin tärkeänä. Hang Si oli hämmentynyt ja todennäköisesti sokissa. Linkissä videota poliisin tulosta paikalle. Sattui vielä niin että sillä hetkellä ei tullut yhtän pyöräilijä vaikka aiemmin niitä viiletti jatkuvasti ohitse. Se oli niin karmaiseva kokemus että enä emme todellakaan kävele kyseistä väliä.

Kiinalainen nainen tapettiin hervannassa pieksämäki - Kiinalainen juttu Hervannassa-näs,.9.11

On mahdollista, että tekijä on seurannut uhria jo jonkin aikaa ennen surmaamista. Änestä kuuli, että huutaja oli nainen, joka oli todella hädissän. Hälytyksestä oli kulunut kuusi minuuttia. Meille tuli kova kiire ja mies lisäsi myös vauhtia. Nainen menehtyi tapahtumapaikalle, vaikka hänelle yritettiin antaa ensiapua. Hang Si ei ollut pässyt, koska palaveri oli alkamaisillaan. Poliisin mukaan nainen surmattiin ilmeisesti hänen ollessaan palaamassa kevyen liikenteen väylä pitkin takaisin töihin. Uhri löytyi Hermian läheltä, Visiokadun pästä lähtevän kevyenliikenteen väylän varrelta, noin 150 metriä Visiokadusta kohti Näyttelijänkatua. Surmateon epäillän tapahtuneen noin kello.50, koska ilmoittajat ovat kuulleet metsästä hetkeä ennen naisen löytymistä naisen avunhuutoja englannin kielellä. Tupakkamies oli paikalla muutama minuutti huutojen alkamisesta. Nokian aikuisviihde suomi nuru massage com toimitalot Tampereen Hervannassa jäivät havumetsän ja loppukesän vehreiden koivujen taakse. Poliisia kiinnostavat havainnot surmapaikan läheisyydessä liikkuneista henkilöistä ja mahdollisesti uhrin seurassa olleista henkilöistä.

1 ajatellut “Kiinalainen nainen tapettiin hervannassa pieksämäki”

  1. Valokuvassa poliisin autoja paikalla, jossa sittemmin oli se kynttilämeri.

Jätä Vastaus