Intiimihieronta äiti antaa pillua

intiimihieronta äiti antaa pillua

oli ollut. Vänsin märät uikkarit jalastani ja vedin lopuksi verkkarit takaisin jalkaani. Nyyhkin epätoivoisesti äidin niskaan ottaessani häntä samalla. Minua hymyilytti, kun näin äidin ottavan kynsilakkapullon käteensä, ravistavan sitä ja sitten hän nosti jalkansa nojatuolille eteensä. Hän oli miellyttävän oloinen, ja kauniskin. Astelin tyynesti sateessa sisälle mökkiin. Painoin käteni hänen pänsä pälle ja painoin sitä kevyesti alaspäin. Liike loppui ja kova kullini oli edelleen äidin sisällä.

Intiimihieronta äiti antaa pillua - Äidin kanssa mökillä

Päsin perille, kieleni alkoi hyväilemän tuota puhdasta ihanaa pientä pyllyreikä. Äiti oli ratsastanut kullillani ja saanut vihdoin sen mitä oli varmaan kaivannutkin. Saulin peppu liikkui aina vaan kovempaa edestakaisin ja hänen vauhtinsa tuntui kiihtyvän kuin juuri ennen maaliin tuloa. Anna-Liisa yskähti ja pästi kaluni irti. Hyvä on, mutta vain leikisti.

Vanhempi uskovainen nainen antoi: Intiimihieronta äiti antaa pillua

Nuolin tuota ihanaa pillua ahneesti, se maistui taivaalliselta. Vein käteni äidin niskaan ja puristin kevyesti. Älä., Pekka., ei niin, äidin äni pyysi minua. Niin, pystyin sanoa töksäyttämän, tietämättä mitä olisin vastannut. Vilkaisin äitiä ja huomasin hänen sulkeneen silmänsä ja hänen huulensa olivat hiukan raollaan. Nostin Anna-Liisan kokonaan selin istumaan syliini. Ei, Pekka, ei älä. Huuleni koskettivat toista pakaraa ja vein käteni takaapäin vatsalle.

Videos

Intiimihieronta äiti antaa pillua - Amateur slave gangbang

Tunsin sukkahousujen läpi, kuinka lämmin ja pyöreä äitini polvi oli. Ihastuin häneen pikkuhiljaa, ja eränä iltana sitten pätin soittaa hänelle. Vilkaisin sohvalle ja huomasin Saulin ja Anna-Liisan tuijottavan meitä tietämättä, mitä heidän pitäisi sanoa tai tehdä. Näinhän olin kuullut äidin tekevän jo vuosien ajan. Hän puristi silmänsä kiinni ja kurkusta kuului vaimeita inahduksia ja huutoja. Kyllä, kummankin jalan pikkuvarpaan kynnestä oli punainen väri kaikonnut. Tyttö yritti rimpuilla ja siksi kaaduin maahan hänen kanssaan. Äiti, haluan tehdä sen niin., että sinäkin saat. Ei, ei niin voi tehdä, Anna-Liisa sanoi. Sitä josta olin itsekin tullut tähän maailmaan. Muistin tapahtuman kauan sitten, silloinkin oli ollut perjantai. Aavistin., äiti sanoi kehrävällä änellä. Hän kysyi häiritseekö jos hän lukee, vastasin että ei, mutta ei kai häntä häiritse jos katselen. Jatkoin hänen pomputtamistaan kaluni pällä. Tilanne oli jotenkin omituinen, mutta olin kuin olinkin herrasmies. Niinpä hän olikin jänyt tänne seurakseni. Kertoiko se siitä mikä naisen kohtalo.

1 ajatellut “Intiimihieronta äiti antaa pillua”

  1. Nostin kädet äidin vatsalle ja siitä lanteiden kautta pakaroille.

Jätä Vastaus